Kontakt

På grund af begrænset kapacitet, så har vi kun samtaleforløb to gange årligt; i februar og september. Næste forløb med ledige pladser starter i September 2019.

OBS: Vi modtager først nye henvendelser igen fra Juli måned 2019. 

Hvis du er interesseret i gå-terapi eller ønsker at vide mere om konceptet, kan du kontakte os her:

* skal udfyldes

 

Vi gør opmærksom på, at vi har en venteliste, idet vi får mange henvendelser. Desuden er vi som psykologistuderende opmærksomme på, at vi har nogle kompetencebegrænsninger sammenlignet med færdiguddannede, professionelle psykologer. Vi opfordrer derfor til, at du, såfremt du ønsker gå-terapi, skriver kort om dig selv ved mail-henvendelse: Vi vil gerne vide lidt om din problemstilling, din baggrund, og hvorvidt du er i det psykiatriske system. Således kan vi vurdere, om vi har kapacitet og kompetencer til at have dig i terapi og desuden forsøge at tilbyde en terapeut, der har kendskab til netop dit problemfelt. Vi kontakter dig i løbet af 2 uger, og i tilfælde af ventetid tilbyder vi en plads på ventelisten.

Vi gør opmærksom på, at man ikke må være under påvirkning af euforiserende stoffer eller alkohol under gå-terapi, da det underminerer terapien.

Ved aflysninger: Hvis du som klient er forhindret i at møde til en session, bedes du kontakte din terapeut direkte via de kontaktoplysninger, du har på vedkommende. Mailen gaa.terapi@gmail.com og gaa.terapi.kbh@gmail.com er ikke til aflysninger, men til kommunikation med organisationen bag gå-terapi.

Afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt session.