Skabelon terapeutbeskrivelse

Jeg studerer psykologi ved Aarhus Universitet og er i gang med sidste del af min kandidat. I øjeblikket er jeg i praktik hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aarhus, hvor jeg beskæftiger mig med at hjælpe børn, familier og pædagogisk ansatte.
Før jeg blev gå-terapeut, har jeg arbejdet hos Gallo Kriseraadgivning, hvor jeg blandt andet var med til at varetage individuelle terapeutiske forløb. Fra dette job har jeg opnået indsigt i og erfaring med psykisk sårbare og udsatte grupper af mennesker. Derudover har jeg over en længere periode beskæftiget mig med angst – først i psykiatrien og nu som gruppeleder i Angstforeningen. Samlet er disse erfaringer noget af det, jeg kan trække på om nødvendigt i gå-terapien.

I min fritid elsker jeg, når jeg kan tage ud og opleve smukke natursteder, da det for mig fungerer som vitaminer og energi for krop og sjæl og er med til at give ro i en travl hverdag. Der er ikke noget bedre end gå- og vandreture til at stresse af og klare hovedet med. Derfor er jeg personligt rigtig glad for konceptet bag gåterapi.
Udover at frisk luft og motion i sig selv kan have positive psykiske effekter, skaber gåterapi også nogle mere uformelle og afslappede rammer for terapien og klienten. Dette ser jeg som en fordel, da det blandt andet kan være med til at styrke den relation, der er mellem klient og terapeut, som i sidste ende kan forbedre udfaldet af terapien. Jeg har stor fokus på at skabe en rar og tillidsfuld atmosfære mellem os, når vi er ude at gå.
Selvom jeg terapeutisk særligt har erfaring med Kognitiv Adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy og Mindfulness, vil jeg ikke være fastlåst til disse typer af terapi på mine gåture. Det afhænger helt af klienten og den specifikke situation. Det vigtigste for mig er, at terapien tilpasses den enkelte, og at klienten får den hjælp, vedkommende har brug for. Til tider er det, at være til stede med en anden om, hvad der fylder mest her og nu, nok – og dette gør jeg plads til.
Jeg glæder mig til at møde dig.